ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ

Η φιλοσοφία μας ανάδειξης του καφέ ως πρώτη ύλη για μεγαλύτερη απόλαυση.

H διάθεση καφέ ανωτέρας ποιότητας τόσο ως προς την προέλευση όσο και ως προς την επεξεργασία και τη διαδικασία παρασκευής του αποτελεί τη δική σας απόλαυση που σας την εξασφαλίζουμε καθημερινά στα καταστήματά μας.

O καφές, ως γεωργικό προϊόν που είναι, αντιμετωπίζεται πλέον από εμάς περίπου όπως το κρασί δηλαδή αναζητούμε σε αυτόν την ποιότητα στις ποικιλίες, το terroir, την εποχή και τον τρόπο συγκομιδής αλλά κυρίως στον τρόπο παρασκευής του.

Με ανάλογο λοιπόν τρόπο που συμβαίνει στο κρασί, διοργανώνουμε γευσιγνωσίες καφέ που σκοπό έχουν να γνωρίσει το καταναλωτικό κοινό τις δυνατότητες και τον γευστικό και αρωματικό πλουραλισμό που μπορεί να προσφέρει μία παρασκευή ποιοτικού καφέ και πως αυτή μπορεί να τελειώσει όμορφα ένα γεύμα ή να προλογίσει το επιδόρπιο που θα ακολουθήσει.

Εάν λοιπόν θέλετε να ζήσετε μία τέτοια εμπειρία ή εάν επιθυμείτε να σχεδιάσουμε αποκλειστικά για εσάς και την παρέα σας μία θεματική γευσιγνωσία καφέ παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Email Us

9 + 15 =