Σας ενδιαφέρει να προσφέρετε στους πελάτες σας μία μοναδική εμπειρία καφέ βασισμένη στην κουλτούρα και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας;

Εάν ναι,

Εμείς έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τη διάθεση να σχεδιάσουμε μαζί σας μοναδικές και ολοκληρωμένες προτάσεις, που αφορούν τον καφέ, τον τρόπο παρασκευής και το σερβίρισμά του, αποκλειστικά για τις ανάγκες της δική σας επιχείρησης.

ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

Clothes Boutiques

Προσφέρετε στους πελάτες σας μία μοναδική εμπειρία καφέ όσο μοναδικά είναι και τα προϊόντα σας!

Relaxing & Beauty places

Χαλαρώστε και προσφέρετε ευεξία στους πελάτες σας,

παρέα με έναν αρωματισμένο μας καφέ με καφεΐνη ή χωρίς. Εμπειρία μοναδική!

Jewelry Boutiques

Βοηθήστε και εμπνεύστε τους πελάτες να επιλέξουν κάποια μοναδική σας

δημιουργία συντροφιά με έναν μοναδικό καφέ.

Boutique Hotels

Απογειώστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρετε  στους φιλοξενούμενούς σας με τις εκλεκτές ποικιλίες  καφέ και σοκολάτας μας για όλες τις ώρες της ημέρας.

Restaurants & Coffee shops

Ολοκληρώστε ή συμπληρώστε τη γευστική εμπειρία που προσφέρετε με ένα μοναδικό εκχύλισμα κρύου καφέ από τη συλλογή μας Gold Brew.

Επαγγελματικό Δώρο

Πολύτιμες επιλογές που αποτελούν μία πρωτότυπη και μοναδική πρόταση επαγγελματικού δώρου. Προσφέρονται σε επιλεγμένους αποδέκτες από τον εκπρόσωπο μίας επιχείρησης, ως έκφραση αξιολόγησης ή υπεραξίας.

Mπορεί να εξατομικευθεί με το όνομα του παραλήπτη. Προσαρμόστε τες ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας. Οι δυνατότητες και οι συνδυασμοί είναι ανεξάντλητοι.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε και αποστείλετε την παρακάτω φόρμα και θα έχετε σύντομα νέα μας