1. ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 

α) Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα αποκτήσετε με αποστολή μέσω εταιρείας κούριερ. Συγκεκριμένα η εταιρεία μας έχει συμβληθεί με τα ΕΛΤΑ courier με σκοπό την αποστολή των προϊόντων μας.

β) Οι αποστολές των προϊόντων μας μπορούν να γίνουν σε περιοχές εντός Ελλάδος.

γ) Τα προϊόντα αποστέλλονται στον χώρο σας σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραγγελίας, και εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Εξαιρούνται περίοδοι αιχμής ( γιορτές και αργίες ).

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα ενημερωθείτε άμεσα με ηλεκτρονικό μήνυμα (e mail) για την πορεία της παραγγελίας σας.

Για προϊόντα που συνήθως δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κυρίως λόγο της περιορισμένη παραγωγής ή εισαγωγής τους, υπάρχει η δυνατότητα προπαραγγελίας  αυτών και η δυνατότητα ενημέρωσής σας, με  ηλεκτρονικό μήνυμα (e mail), για τον εκτεινόμενο χρόνο παράδοσής τους.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για ελλείψεις στη διαθεσιμότητα προϊόντων ή για καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών και στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων που οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας, ακραία καιρικά φαινόμενα, πυρκαγιά, απεργίες προμηθευτών, δυσλειτουργίες των συνεργαζόμενων εταιριών ταχυμεταφορών (κούριερ), κ.λ.π. και γενικά σε λόγους μη υπαιτιότητας της εταιρείας μας.

Η ευθύνη της εταιρείας μας έγκειται περιοριστικά στις εκ της συμβάσεως με τον καταναλωτή ανειλημμένες υποχρεώσεις, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα σε αυτές.

 

  1. ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς των προϊόντων δεν ξεπερνά τα 49.00€, το κόστος μεταφορικών για χερσαίους προορισμούς αντιστοιχεί στα 3.50€.

Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς προϊόντων είναι μεγαλύτερο των 50.00€, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το κόστος της αντικαταβολής, σε κάθε περίπτωση, ανέρχεται στα 1.50€ πλέον του κόστους μεταφοράς.

Για παράδοση την ημέρα Σάββατο το κόστος αποστολής επιβαρύνεται  με 3.30€.

Αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα παραδίδονται στο πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ της ευρύτερης περιοχής.  Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος μαζί σας, με σκοπό να σας ενημερώσουμε για το πλησιέστερο κατάστημα

Οι παραγγελίες εκτελούνται μετά από την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο, Κυριακή και Αργίες εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.