Η φιλοσοφΙα μας

Serving Only the Best since 1960

Ο ΚΑΦΕΣ

Ο κόκκος του καφέ για την εταιρία μας δεν είναι απλά ένα εμπορικό προϊόν. 
Στις περισσότερες χώρες από τις οποίες εισάγουμε τους καφέδες μας, το φυτό του καφέ καλλιεργείται για πάνω από έναν ή και περισσότερους αιώνες και έχει δεθεί άρρηκτα με την ιστορία και την κουλτούρα τους. 
 Αποστολή μας λοιπόν, ως εταιρία, είναι να σεβαστούμε αυτή τη σχέση και να την αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από τη μία, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουμε, καλούμαστε να αξιοποιήσουμε πλήρως όλες τις γεύσεις και τα αρώματα που κουβαλάει αυτός ο κόκκος από τη χώρα του, από το χώμα που τον έθρεψε.
Από τη
v άλλη, οφείλουμε να τον αφουγκραστούμε προσεκτικά γιατί, από τη συναναστροφή του με τους ανθρώπους που τον μεγάλωσαν και τον κανάκευαν εκεί, έχει να μας διηγηθεί πολλές, όμορφες και ενδιαφέρουσες ιστορίες για καθημερινές συνήθειες, για επαναστάσεις και εξεγέρσεις, για την τέχνη και την κουλτούρα, για τον καθημερινό μόχθο και τον προσωπικό αγώνα του ανθρώπου.
Είμαστε παθιασμένοι με το να μεταφέρουμε στο καθημερινό σας φλιτζάνι καφέ το μεράκι, το πάθος και την ικανοποίηση όλων αυτών των ανθρώπων που μόχθησαν για αυτό.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η ιστορία του οίκου καφέ ΚΥΦΩΝΙΔΗ χάραξε έναν διαφορετικό δρόμο στην αγορά, τον δρόμο του ποιοτικού και σωστά παρασκευασμένου καφέ που απολαμβάνει ο πελάτης σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με προσεγμένη και την τελευταία λεπτομέρεια και με υπό τους ήχους ποιοτικής μουσικής. 

Ο Φρεσκοκαβουρδισμένος και φρεσκοαλεσμένος καφές σερβίρεται  σε εξαιρετικής αισθητικής σκεύη, με τρόπο μοναδικό,  και συνοδεύεται από σοκολάτες, μπισκότα και κέικ ή  από ευφάνταστες γλυκές δημιουργίες με βάση τον καφέ, ώστε να διασφαλιστεί απολύτως η γευστική υπεροχή της εμπειρίας αυτής. 

Αλλά και οι λάτρεις της σοκολάτας, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πάνω από 15 είδη ροφημάτων σοκολάτας καθώς και συνδυασμούς τους με καφέ ή  αλκοόλ.

Τα ροφήματα αυτά μπορεί  να έχουν σαν βάση  μοναδικές ποικιλίες κακάο ή πραγματική Βέλγικη σοκολάτα με διάφορες περιεκτικότητες σε κακάο που λιώνοντάς την παρασκευάζονται υψηλής ποιότητας ροφήματα με τη συνοδεία πάντα εκλεκτών σοκολατένιων πειρασμών.

Οι άνθρωποι του KIFONIDIS PASSION

 

Φροντίζουν να προσφέρουν καθημερινά στον επισκέπτη μία μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία,  ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον και βεβαίως  ποιοτικά προϊόντα που σερβίρονται ή και μπορούν να αγορασθούν για το σπίτι ή το γραφείο. Είναι βέβαιο επίσης ότι μπορούν να εξασφαλίζουν στον πελάτη ένα μέρος που να θεωρείται προέκταση του σπιτιού ή της εργασίας του, που να αποτελεί μια ευχάριστη απόδραση μέσα στην ημέρα. Όπως και να έχει πάντως μία επίσκεψη σε μία KIFONIDIS PASSION BOUTIQUE, μπορεί να εξασφαλίσει με σιγουριά στον επισκέπτη απόλαυση, εξαιρετικές υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας προϊόντα.